Darmowy e-book za wcześniejszą rezerwację na Restaurant Week

Udostępnij artykuł
“Najlepsze przepisy najlepszych restauracji” to książką już nie do zdobycia. Scena restauracyjna ponownie znalazła się w dramatycznej sytuacji. Aby ją wesprzeć wystarczy dokonać wcześniejszej rezerwacji na www.RestaurantWeek.pl (na Festiwal, który odbędzie się w pierwszym bezpiecznym terminie). Wszyscy goście, którzy wykupią wcześniejszą rezerwację, będą mogli zrealizować go w pierwszym bezpiecznym terminie, a już teraz w prezencie otrzymają wyjątkowy e-book”.
Odbierz wyjątkowy e-book!

Książką kulinarna “Najlepsze przepisy najlepszych restauracji” to dziś biały kruk – książką nie do zdobycia. Wszyscy goście, którzy dokonają w ramach wsparcia wcześniejszej rezerwacji, otrzymają dostęp do najlepszych stolików 24h przed innymi (dzięki mailowemu powiadomieniu). Na tym nie koniec, bo organizatorzy Festiwalu przygotowali coś jeszcze! Goście otrzymają wyjątkowy e-book.

100 sekretnych przepisów, 39 życiorysów Restauratorów i historii ich Restauracji, ponad 300 zdjęć i wstęp najważniejszego krytyka kulinarnego – Macieja Nowaka. “Najlepsze przepisy najlepszych restauracji” to wyjątkowe zaproszenie do zamkniętego dotąd świata. Książka odkrywa przed czytelnikiem kulinarne tajemnice najlepszych polskich restauracji i prowadzi go za zamknięte dla publiczności drzwi kuchni. Szefowie kuchni nie tylko pokazują swoją pracę, ale też dzielą się niepublikowanymi dotąd poradami i przepisami na swoje najlepsze dania. Restauratorzy natomiast zdradzają swoje historie oraz sposoby i tajemnice gościnności, która przynosi sukces i sławę ich restauracjom. Dzięki lekturze stworzysz restauracyjne doświadczenie w domowej kuchni – także w nadchodzące Święta!

Już dziś rezerwuj wcześniej Festiwal i odbierz w prezencie wyjątkowy e-book! Twój gest pomoże niezależnej scenie restauracyjnej przetrwać ten trudny czas.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 04.11.2020
Aktualizacja: 04.11.2020