Lokale pod tą marką są otwierane w centrach handlowych w Polsce, kucharze specjalizują się w kuchni japońskiej, a przede wszystkim sushi. Nowy lokal mieści się na drugim poziomie Blue City w strefie food court.

Goście siedzą na wysokich krzesłach wokół baru, skąd mogą wybierać przygotowane przez kucharzy sushi. To właśnie tu jest najdłuższa ze wszystkich lokali Tokyo Sushi ponad 40-metrowa przenośna taśma z jeżdżącym sushi. W restauracji można również zjeść lunch z daniami na ciepło, a w weekend przyjść na rodzinny obiad.
W tym roku obchodzimy 10-lecie powstania marki i postanowiliśmy uczcić to wydarzenie, otwierając drugą restaurację w Blue City. Nasza pierwsza restauracja, którą uruchomiliśmy tu w 2016 roku, cieszy się ogromnym powodzeniem. Otwarcie drugiej lokalizacji pozwoli nam na przyjęcie większej liczby osób, które do tej pory często oczekiwały na wolny stolik – mówi Mariusz Rogowski, dyrektor generalny Tokyo Sushi.
W Tokyo Sushi od 10:00 do 15:00 wydawane są lunche. W ofercie są też niedzielne pakiety promocyjne i specjalne zestawy dla dzieci. Restauracja proponuje Happy Hours, można również zamawiać dania na wynos www.tokyosushi.com.pl.
RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE RAPORT 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <


© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.