Gemini Park Tarnów z nowymi najemcami gastronomicznymi

Udostępnij artykuł
Kolejne marki dołączają do obiektu, wśród nich debiutujące na lokalnym rynku. Obchodzące w tym roku 10-lecie, największe centrum handlowe we wschodniej Małopolsce, poszerza swoją ofertę o trzech najemców.

Przed nami intensywny leasingowo okres. Ostatnie tygodnie przyniosły m.in. umowę z IKEA, a teraz czekają nas kolejne otwarcia. Nowi najemcy zasilą tenant mix aż w 3 segmentach – spożywczym, gastronomicznym i usługowym. W sumie nowi partnerzy wynajęli 210 mkw – mówi Daniel Słuchocki, Head of Lease w Gemini Holding.

Część z nich już rozpoczęła swoją działalność. Wśród nowości można znaleźć restaurację z kuchnią turecką Sevi Kebab i tajską Express Oriental. Popularne sieci, obecne w największych polskich centrach handlowych, zajęły jeden lokal mający 88 m kw. Został on ulokowany w obrębie niedawno zmodernizowanej strefy food court.

Tym samym klienci znajdą tutaj już pięć punktów gastronomicznych. W sąsiedztwie Sevi Kebab i Express Oriental działają także restauracje KFC, Pizza Hut, Makarun i Olimp. Ofertę uzupełnia również wyspa gastronomiczna Geki Sushi.

Dzięki otwarciu, oferta restauracji i kawiarni tarnowskiej galerii obejmuje już 10 najemców. W menu Sevi Kebab znaleźć można m.in.  różne rodzaje kebabu, falafele oraz sałatki. Natomiast w ofercie Express Oriental odwiedzający znajdą klasyki kuchni chińskiej, tajskiej i wietnamskiej.

Nowy lokal poszerza ofertę kuchni świata dostępną dla naszych klientów. Otwarciem tym także uatrakcyjniamy strefę food court. Od teraz odwiedzający nas mogą tutaj bowiem znaleźć 5 bardzo różnych restauracji, oferujących dania kuchni m.in. amerykańskiej, włoskiej, orientalnej czy tureckiejmówi Daniel Słuchocki.

Ale nie tylko nowi najemcy inwestują w Gemini Park, także marki obecne tu od lat. W ostatnich dniach lokalna piekarnia Strusinianka otworzyła w centrum swój trzeci punkt. Tym razem powstanie on na bazie nowego konceptu. W jego ofercie będzie można znaleźć ciasta i desery, kanapki, pieczywo, a także słone przekąski.

Cieszy nas, że marki, które są z nami od wielu lat decydują się na dalszy rozwój pod naszym dachem. To pokazuje nie tylko jak duży potencjał biznesowy dostrzegają one w Gemini Park, ale przede wszystkim jak dużym zaufaniem obdarzają nasz obiektmówi Zbigniew Nowak, dyrektor Gemini Park Tarnów.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE
kwiecień-maj 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 10.07.2020
Aktualizacja: 10.07.2020