Hochland Creamland – ser twarogowy o szerokim zastosowaniu w gastronomii

Udostępnij artykuł
Hochland Creamland to nowość w ofercie produktów Hochland Professional dedykowanych dla gastronomii i klientów B2B. Kremowy ser twarogowy Hochland Creamland ma  szerokie zastosowanie i bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Produkt jest gotowy do użycia, ma uniwersalny smak i gładką konsystencję. To świetna propozycja do przekąsek i deserów, łatwo łączy się z innymi składnikami. Doskonała smarowność i stabilność czyni go dobrym serem także do sushi. Hochland Creamland jest także idealnym serem do kanapek, past twarogowych oraz serników.

Hochland Creamland występuje w czterech wariantach smakowych: śmietankowym, z szynką, z ogórkiem i koperkiem oraz z prażoną cebulką. Oferowany jest w wygodnych wiadrach, w dwóch pojemnościach: 2 kg  i 10 kg. Więcej informacji i inspiracji dostępnych jest na stronie www.hochlandprofessional.pl

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE październik-listopad 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 26.11.2020
Aktualizacja: 26.11.2020