Hotel Panorama z innowacyjnymi rozwiązaniami

Udostępnij artykuł
Ciągła profesjonalizacja procesów obsługi to ważne ogniwo w strategii stawania się mocniejszym graczem na rynku usług konferencyjnych i MICE, realizowanej przez mszczonowski trzygwiazdkowiec. Obsługa grup biznesowych to bardzo konkurencyjna gałąź rynku, na której hotel bez dobrej gastronomi i pomysłu na siebie praktycznie nie ma szans. Dlatego też w kuchni wprowadzono nowoczesne rozwiązanie w postaci Self Cooking Center od firmy Rational.

– By oferta gastronomiczna Hotelu Panorama spełniała wszelkie ważne standardy, wprowadziliśmy nowoczesne rozwiązanie w naszej kuchni w postaci Self Cooking Center od firmy Rational, sprawdzonego dostawcy, z którego rozwiązań korzystamy od początku istnienia na rynku. Wysoka jakość dań, które trafiają na talerze naszych Gości i optymalizacja wydajności pracy Personelu to wielki krok do przodu, w procesie doskonalenia sposobów na coraz lepszą obsługę naszych klientów i wprowadzania coraz lepszych produktów dla nich – mówi Marek Pempel, dyrektor Hotelu Panorama.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – PAŹDZIERNIK 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

Zastosowanie nowoczesnych technologii tego typu w kuchni to gwarancja, że:
– przygotowywane potrawy są zdrowsze (mniejsza utrata składników mineralnych oraz ilość tłuszczu o 95 proc. niższa niż przy przyrządzaniu metodami tradycyjnymi),
– dbałość o środowisko jest dla tego przedsiębiorstwa bardzo ważna (oszczędność w zużyciu prądu i surowców, powoduje, że w Hotelu Panorama przygotowanie dań Restauracji Tamara oraz potraw dla grup biznesowych jest ekologiczne),
– obsługa gości jest sprawna, jak nigdy przedtem (innowacyjne rozwiązania pozwalają na szybkie przygotowanie i wydanie od kilku do kilku tysięcy porcji).

– SelfCookingCenter wspiera Hotel Panorama w codziennej pracy, dzięki czemu utrzymana jest stała, wysoka jakość dań, a obsługa gości przebiega jeszcze sprawniej. Dbanie o jakość i smak potraw z profesjonalnym zapleczem, jest bardzo proste, a organizatorzy imprez i konferencji lub korzystający z restauracji goście mają komfort i w pełni uzasadnioną możliwość spodziewania się bardzo dobrego jedzenia w mszczonowskim Hotelu Panorama – dodaje Marek Pempel.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 17.12.2018
Aktualizacja: 17.12.2018