We wszystkich restauracjach pojawiły się nowości. Aktualne propozycje zostały wzbogacone aż o dwanaście nowych pozycji.
Specjalnie dla miłośników grzybobrania w nowym menu nie mogło zabraknąć zeszłorocznych hitów jesieni, czyli zupy grzybowej oraz łososia norweskiego zapieczonego w sosie kurkowym. Kolejną pozycję w menu obiadowym zajmuje skalnica tzatziki, czyli filet ze skalnicy w panierce z autorskim sosem tzatziki.
W ofercie jesiennej pojawił się po raz pierwszy serburger, czyli burger z serem panierowanym Edam, sosem tatarskim oraz mixem sałat. Plastry pomidora, ketchup oraz czerwona cebula stanowią jego pyszne dopełnienie.
Nowa oferta w North Fish dotyczy także kategorii Snax. Gość ma do wyboru kreweteki w chrupiącej panierce, krążki z kalmarów panierowanych na miejscu, pikantne kulki serowez jalapeño, panierowane kawałki z dorsza czarnego lub paluszki z fileta z mintaja. Wszystkie te pozycje dostępne są w dwóch wersjach: małej i dużej.
Oprócz tej całej masy nowości zmieniony został system zestawów do burgerów, tortilli czy snax. Wprowadzono proste i czytelne zestawy za 6, 8, 9 i 10 zł. Jeżeli ktoś ma ochotę na frytki i puszkę Pepsi to może je kupić już za 6zł:
– frytki + puszka Pepsi – 6zł
– ćwierćkilowe frytki + puszka Pepsi – 8zł
– frytki + lemoniada – 9zł
– ćwierćkilowe frytki + lemoniada – 10zł
Dla gości zostały przygotowane również promocje, dostępne m.in. w aplikacji mobilnej North Fish. Oferta „Jesień” dostępna jest we wszystkich restauracjach sieci do 29 listopada 2020 r.
RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE RAPORT 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.