Kuba Wojewódzki otwiera własną sieć restauracji i wycofuje się z projektu Niewinni Czarodzieje

Udostępnij artykuł
Dziennikarz rozpoczął współpracę z restauratorem Józefem Krawczykiem w 2019 roku, przy restauracji zlokalizowanej w warszawskiej Elektrowni Powiśle. Później wspólnicy otworzyli drugi lokal w stolicy oraz jeden we Wrocławiu. Wojewódzki w social mediach poinformował, że wycofuję się z projektu i rozpoczyna działania związane z własną siecią restauracji, której pierwszy lokal znajdzie się w Gdyni.

Szanowni Państwo, Drodzy Goście, Kochani. W związku z planowanym otwarciem autorskiej sieci restauracji rezygnuje z udziału w projekcie #niewinniczarodzieje. Tym samym ~ odsprzedaje swoje udziały wspólnikowi. Nie będę już odpowiadał za jakość i styl restauracji.Nie będę w nich bywał. Nie będę już zarządzał tym profilem na Instagramie. Jednocześnie Jak To Wszystko Się Skończy zapraszam Was do #gdynia gdzie otwieramy nasz pierwszy lokal. Dalej #warszawa i #krakównapisał Kuba Wojewódzki na Instagramie.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE grudzień 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 23.01.2021
Aktualizacja: 23.01.2021