Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży. Dociera do właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych. Zawsze i dla wszystkich BEZPŁATNY DOSTĘP do pełnego wydania.
Bohaterem najnowszego wydania jest Radosław Fronc – właściciel MSHG Group, na którą składa się 11 krakowskich restauracji i hotel. Mimo że w swoim portfolio posiada też obiekt butikowy, to zdecydowanie woli być nazywany restauratorem. W tym numerze nie zabraknie też innych rozmów.
Swoimi planami postanowił podzielić się z nami także Jacek Trybuchowski, który wspólnie z Jerzym Krzanowskim i Robertem Lewandowskim pracują nad nowym konceptem restauracyjnym. Otwarcie zaplanowane jest na październik 2020 w Browarach Warszawskich.
Jeśli przed nami czas podsumowań, w numerze nie mogło zabraknąć wzmianki o kuchni roślinnej, której rozkwit był szczególnie widoczny w 2019 roku. Specjalnie dla nas napisał o tym Maciej Otrębski z RoślinnieJemy.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – LISTOPAD / GRUDZIEŃ 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
Wydawcą jest BROG B2B – platforma mediów efektywnej komunikacji B2B – wydawca czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.
Kontakt – BROG B2B
Biuro Reklamy:
Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl
Redakcja:
Milena Kaszuba-Janus, redaktor naczelna
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.