Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży. Dociera do właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych. Zawsze i dla wszystkich BEZPŁATNY DOSTĘP do pełnego wydania.
W ekskluzywnym wywiadzie okładkowym Karol Okrasa zdradził red. Milenie Kaszubie-Janus, m.in co denerwuje go w gastronomii, jak zarządza zespołem i kompletuje go, o elegancji w kuchni polskiej oraz dlaczego mentor pełni kluczową rolę w rozwoju kariery młodego kucharza.
W numerze także rozmowy z Łukaszem Konikiem, prezesem Polskiej Inicjatywy Kulinarnej, Arkadiuszem Wilamowskim, szefem kuchni restauracji Chłodna 15, która po raz pierwszy znalazła się w Przewodniku Michelin oraz Iwoną Niemczewską, jurorką w S. Pellegrino Young Chef.
Ponadto w czasopiśmie nowy cykl “Ludzie biznesu”, w którym będziemy prezentować zalety współpracy z poszczególnymi firmami przez pryzmat osób, które je tworzą.
Katarzyna Westrych-Pavy krok po kroku opowiedziała, jak zaprojektować restaurację w zabytku. Lato zbliża się wielkimi krokami, dlatego też barman z restauracji Akademia opowie, czym najlepiej ugasić pragnienie. Szef kuchni z PamPam – Paweł Rumowski oraz szef kuchni Oberży pod Czerwonym Wieprzem przedstawili swoje propozycje na przygotowanie wieprzowiny, a Dominik Węsierski wskazał zależność między solą a winem. W dziale Barman – amerykańska odsłona jednego z najpopularniejszych alkoholi, w perspektywie Łukasza Zarzeckiego.
Mamy nadzieję, że treści, które publikujemy w numerze zaciekawią Państwa i pomogą w codziennym zarządzaniu.
Serdecznie zapraszamy do współpracy firmy, którym szczególnie zależy na precyzyjnym dotarciu z ofertą produktów lub usług do szerokiego grona właścicieli restauracji.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – KWIECIEŃ 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
Wydawcą jest BROG B2B – platforma mediów efektywnej komunikacji B2B – wydawca czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.
Kontakt – BROG B2B
Biuro Reklamy:
Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
[email protected]
Redakcja:
Milena Kaszuba-Janus, redaktor naczelna
664 463 066
[email protected]
Karolina Stępniak, dyrektor wydawnicza
664 463 096
[email protected]
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.