Nowości Gastronomiczne – wydanie z Karolem Okrasą już dostępne!

Udostępnij artykuł
Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży. Dociera do właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych. Zawsze i dla wszystkich BEZPŁATNY DOSTĘP do pełnego wydania.

W ekskluzywnym wywiadzie okładkowym Karol Okrasa zdradził red. Milenie Kaszubie-Janus, m.in co denerwuje go w gastronomii, jak zarządza zespołem i kompletuje go, o elegancji w kuchni polskiej oraz dlaczego mentor pełni kluczową rolę w rozwoju kariery młodego kucharza.

W numerze także rozmowy z Łukaszem Konikiem, prezesem Polskiej Inicjatywy Kulinarnej, Arkadiuszem Wilamowskim, szefem kuchni restauracji Chłodna 15, która po raz pierwszy znalazła się w Przewodniku Michelin oraz Iwoną Niemczewską, jurorką w S. Pellegrino Young Chef.

Ponadto w czasopiśmie nowy cykl “Ludzie biznesu”, w którym będziemy prezentować zalety współpracy z poszczególnymi firmami przez pryzmat osób, które je tworzą.

 

Katarzyna Westrych-Pavy krok po kroku opowiedziała, jak zaprojektować restaurację w zabytku. Lato zbliża się wielkimi krokami, dlatego też barman z restauracji Akademia opowie, czym najlepiej ugasić pragnienie. Szef kuchni z PamPam  – Paweł Rumowski oraz szef kuchni Oberży pod Czerwonym Wieprzem przedstawili swoje propozycje na przygotowanie wieprzowiny, a Dominik Węsierski wskazał zależność między solą a winem.  W dziale Barman – amerykańska odsłona jednego z najpopularniejszych alkoholi, w perspektywie Łukasza Zarzeckiego.

Mamy nadzieję, że treści, które publikujemy w numerze zaciekawią Państwa i pomogą w codziennym zarządzaniu.

Serdecznie zapraszamy do współpracy firmy, którym szczególnie zależy na precyzyjnym dotarciu z ofertą produktów lub usług do szerokiego grona właścicieli restauracji.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – KWIECIEŃ 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

Wydawcą jest BROG B2B – platforma mediów efektywnej komunikacji B2B – wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.


Kontakt – BROG B2B

Biuro Reklamy:
Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

Redakcja:
Milena Kaszuba-Janus, redaktor naczelna
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

Karolina Stępniak, dyrektor wydawnicza
664 463 096
k.stepniak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 18.04.2019
Aktualizacja: 18.04.2019