Nowy szef kuchni ZONI wybrany

Udostępnij artykuł
Od 9 czerwca, stanowisko obejmuje Michał Gniadek, zastępując po roku owocnej współpracy Aleksandra Barona.

Michał pomimo swojego wieku (26 lat) zdobył już duże doświadczenie w renomowanych restauracjach takich jak Plato, Senses, Dyspensa czy Sowa. Ma na swoim koncie wiele branżowych wyróżnień i nagród –  m.in w 2018 r. został wyróżniony w przewodniku Gault&Millau jako Młody Talent.

Jego autorska kuchnia to przede wszystkim doskonały warsztat nowoczesnych technik kulinarnych połączony z wyśmienitym smakiem, na bazie składników najwyższej jakości. Kuchnia ta jest prosta, a zarazem zaskakująca; finezyjna, subtelna, a przy tym zrozumiała dla wszystkich.

Między 10. a 13 czerwca ZONI będzie zamknięte, by 14 czerwca pod nowym kierownictwem, w zupełnie nowej odsłonie ponownie otworzyć drzwi dla gości.

Szczegóły przygotowań do reotwarcia i nowym menu Zoni na Facebooku restauracji.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 29.05.2019
Aktualizacja: 29.05.2019