Okocim otwiera pub w Warszawie

Udostępnij artykuł
Marka zaprasza na oficjalne uruchomienie swojego pierwszego pubu w Warszawie. W Wilcza Okocim Beer Pub można będzie spróbować wszystkich piw z portfolio marki, a także skorzystać z oferty doskonałej kuchni. Wielkie otwarcie już 18 września br. o godzinie 19.00

Wilcza Okocim Beer Pub to pierwszy flagowy lokal marki Okocim w stolicy. Mieści się przy ul. Wilczej 35/41 w miejscu legendarnego niegdyś lokalu. Wnętrza pubu łączą w sobie elementy tradycji
i nowoczesności. Ceglane ściany, nowoczesne siedzenia, drewniany bar i elementy nawiązujące do wyposażenia Browaru Okocim tworzą niezwykłą atmosferę.

W ofercie Pubu znajdą się wszystkie piwa marki Okocim m.in. flagowy Okocim Jasne Okocimskie, wielokrotnie nagradzany Okocim Mistrzowski Porter, Okocim Klasyczna Pszenica oraz szeroka oferta piw bezalkoholowych – Okocim 0,0% i okocimskie radlery 0,0%. Pojawiać się będą również nowości i piwa z serii limitowanych. Skorzystać można także z oferty kulinarnej, w której nie zabraknie wyjątkowych dań np. sezonowanych steków.

Oficjalne Pubu otwarcie odbędzie się w piątek 18 września 2020 o godz. 19.00.

Zapewniamy świetną zabawę, w dobrym towarzystwie, przy muzyce DJ-a i przede wszystkim przy naszych świetnych piwachmówi Halina Jasonek, Okocim Horeca & event manager.

Jedną z niewątpliwych atrakcji oficjalnego otwarcia Okocim Beer Pubu będzie możliwość spotkania okocimskich piwowarów, również tych znanych ze spotów reklamowych marki, którzy opowiedzą o piwie, jego warzeniu oraz licznych ciekawostkach z nim związanych.

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE RAPORT 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 17.09.2020
Aktualizacja: 17.09.2020