Ostatnia szansa na obecność w publikacji Rynek Gastronomiczny w Polsce – RAPORT 2020

Najważniejsza w roku publikacja dla branży gastronomicznej. Tradycją naszego wydawnictwa jest, że zawiera najnowsze i najciekawsze prognozy, analizy, dane statystyczne, wyniki finansowe oraz wypowiedzi najwybitniejszych praktyków i ekspertów. Prezentuje ofertę oraz sylwetki najlepszych firm dostarczających swoje produkty lub usługi przeznaczone dla sektora gastronomicznego oraz sweets & coffee. Ostatnie zlecenia przyjmujemy do 30 lipca!

RAPORT ukaże się zarówno w tradycyjnej wersji papierowej, jak i elektronicznej, która po raz pierwszy nabierze wymiaru interaktywnego. Oznacza to, że nie tylko publikacja dotrze do poszukiwanej grupy docelowej w najszerszym z możliwych zasięgów w Polsce, ale również umożliwi bezpośredni kontakt z Państwa ofertą za pośrednictwem odnośników, linków czy dodatkowych filmików osadzonych w wersji online, które wzmocnią komunikację.

Nowe funkcjonalności to pakiet, który łączy doskonale znaną w branży naszą wieloletnią tradycję wydawniczą z formami komunikacji, które umożliwia najnowsza technologia. To nie tylko najlepszy, precyzyjny i bezpośredni kanał komunikacji z ekspertami, możliwość dołączania materiałów video, czy opracowań źródłowych i uzupełniających, ale również skuteczny nośnik dla ofert i przekazów reklamowych, które od teraz zyskują, np. możliwość bezpośrednich przekierowań do stron prezentujących od razu ich wszelkie szczegóły. To wspaniałe uzupełnienie naszej oferty ze strefy wydawniczej, która znacznie poszerza zakres możliwości współpracy oraz stopień jej efektywności w komunikacji „business to business” – powiedział Rafał Madyński, prezes zarządu BROG B2B.

Rynek Gastronomiczny w Polsce – RAPORT 2020 to najbardziej oczekiwane na polskim rynku, specjalistyczne wydawnictwo, którego egzemplarze docierają wprost do rąk decyzyjnych profesjonalistów w osobach:
– restauratorów i właścicieli lokali niezależnych;
– inwestorów i twórców konceptów gastronomicznych
– właścicieli firm cateringowych;
– prezesów i dyrektorów w sieciach gastronomicznych;
– „kupców” – menadżerów bezpośrednio odpowiedzialnych za zaopatrzenie, wyposażenie, modernizacje oraz inwestycje w sieciach gastronomicznych;
– architektów, pracowni projektowych, dekoratorów wnętrz;
– analityków i ekspertów rynku;
– wszystkich profesjonalistów branży.

Wydanie powstaje przy udziale najwybitniejszych ekspertów, analityków, instytucji badawczych oraz doskonale znanych i cenionych praktyków rynku. Stanowi rzetelne źródło wiedzy na temat tego sektora. Każdego roku, tylko tu, można odnaleźć unikatowe i ekskluzywne dane statystyczne, analizy, wyniki, prognozy finansowe, komentarze specjalistów, przedstawicieli największych sieci, a także niezależnych restauratorów i właścicieli lokali gastronomicznych.

Oczywiście, tradycyjnie przypominamy, iż pełen dostęp do naszych czasopism jest dla wszystkich całkowicie bezpłatny! Zachęcamy do lektury i współpracy!

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE – RAPORT 2019
>> kliknij, aby zapoznać się z ubiegłorocznym wydaniem <<

Z uwagi na całoroczną „żywotność”, to także nasze najbardziej efektywne, medium marketingowo-reklamowe o szerokim zasięgu, z którego nasi odbiorcy korzystają wielokrotnie, czerpiąc wiedzę aż przez 12 miesięcy. Tym samym uzyskują wielokrotny w roku kontakt z Państwa reklamą lub komunikacją. RAPORT, jak co roku, będzie obecny i szeroko promowany na wszystkich najważniejszych wydarzeniach branży HoReCa w Polsce oraz ukaże się w interaktywnej formule.

Zapraszamy do współpracy firmy, którym szczególnie zależy na skutecznym dotarciu do decyzyjnych profesjonalistów branży.

TERMIN PUBLIKACJI: SIERPIEŃ 2020
OSTATECZNY TERMIN SKŁADANIA ZLECEŃ NA REKLAMĘ: 30 LIPCA 2020

Wydawcą jest BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI – wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Biurem Reklamy
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży BROG B2B
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

Kontakt z redakcją
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066, 22 290 66 11
m.kaszuba@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.