Z myślą o komforcie gości restauracja wyremontowała swoje wnętrza i ogródek. Czas zamrożenia działalności gastronomicznej poświęciła metamorfozie. Lokal został odświeżony, pojawiły się w nim nowe meble oraz oświetlenie.

Nowe życie dostał ogródek restauracyjny, który teraz jest niezabudowany. Jest w nim więcej przestrzeni pomiędzy stolikami i mnóstwo kwiatów. O zmroku nastrój stwarzają latarnie i świece. W ogródku zainstalowano „żagle”, które chronią gości zarówno przed silnym słońcem, jak i przed deszczem.
To wyjście naprzeciw oczekiwaniom gości, którzy preferują obecnie spędzanie czasu
w przyjaznej i otwartej przestrzeni. Musimy się dostosować do nowych realiów związanych
z reżimem sanitarnym, ale także odpowiednio aranżować i przystosowywać przestrzeń restauracji. Zdajemy sobie sprawę, że popularnością będą się cieszyły te miejsca, gdzie goście będą czuli się bezpiecznie – mówi Paulina Zalesińska, menedżerka restauracji Podwale 25 Kompania Piwna.

Podwale 25 Kompana Piwna oferuje swoim gościom tradycyjną kuchnię. Restauracja słynie m.in. z ogromnych sznycli wzorem tych z Wiednia, wypieczonej golonki, zimnych nóżek czy śledzia z pumperniklem. Do przygotowania potraw używane są tu sprawdzone, odpowiednio dobrane wysokojakościowe produkty pochodzące od zaufanych dostawców.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE
kwiecień-maj 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <


© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.