Restauracje Kręglickich przekażą 100 proc. dochodu z zamówień na premie dla pracowników

7 grudnia w El Popo, Chianti, Santorini i Meltemi odbędzie się akcja „Tip dla załogi”. Dochód z zamówień zostanie przekazany na dodatkową premię mikołajkową dla wszystkich pracowników lokali gastronomicznych należących do Agnieszki i Marcina Kręglickich.

W związku z trwającą na całym świecie pandemią i wprowadzonymi obostrzeniami na terenie naszego kraju, wszystkie lokale gastronomiczne mogą prowadzić działalność przygotowując jedynie dania na wynos. Ograniczenie to wpływa w znacznym stopniu na możliwość przekazania napiwku/tipa, który od lat jest integralną częścią wizyt w restauracjach. Zadowoleni z obsługi goście mogą w ten sposób gratyfikować załogę restauracji. Obecnie jest to niemożliwe.

Właściciele „Kręgliccy. Restauracje i catering”, w odpowiedzi na bieżącą sytuację w branży gastronomicznej podjęli decyzję o zorganizowaniu mikołajkowej akcji „Tip dla załogi”. 7 grudnia (poniedziałek) całkowity dochód, ze sprzedaży dań w restauracjach El Popo, Chianti, Santorini oraz  Meltemi zostanie przekazany wszystkim pracownikom w formie dodatkowej jednorazowej premii.  Do wzięcia udziału w przedsięwzięciu zachęceni zostaną wszyscy goście restauracji.

Akcji towarzyszyć będzie kampania reklamowa, prowadzona w mediach społecznościowych partnerów oraz wszystkich podmiotów działających w ramach „Kręgliccy. Restauracje i catering”.

Partnerami projektu są portale delivery. Room service oraz Royal Menu tego dnia w ramach wsparcia projektu, zrezygnują z pobierania prowizji od zamówień. Natomiast za każde zamówienie za pośrednictwem Uber Eats, firma obiecała przeznaczyć dodatkowe środki finansowe na wsparcie akcji. Projekt wspiera również platforma pyszne.pl.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE październik-listopad 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.