Rynek Gastronomiczny w Polsce – RAPORT 2019 już dostępny!

Udostępnij artykuł
To specjalne, doroczne wydanie naszych czasopism Nowości Gastronomiczne i Sweets & Coffee. Przeznaczone i docierające do restauratorów i właścicieli lokali niezależnych; prezesów, dyrektorów i kupców w sieciach gastronomicznych, a także dostawców i profesjonalistów branży. Z uwagi na całoroczną „żywotność”, to także nasze najbardziej efektywne medium marketingowo-reklamowe, o najszerszym zasięgu i dotarciu na rynku. Odbiorcy tej publikacji korzystają z niej wielokrotnie, czerpiąc wiedzę przez najbliższe 12 miesięcy.

RAPORT powstał przy udziale najwybitniejszych ekspertów, analityków, instytucji badawczych oraz doskonale znanych praktyków rynku. Stanowi kompendium wiedzy na temat sektora w naszym kraju. Każdego roku tylko tu można odnaleźć unikatowe i ekskluzywne dane statystyczne, analizy, wyniki, prognozy finansowe, komentarze specjalistów, przedstawicieli największych sieci i niezależnych restauracji, pubów, barów, stołówek, itp.

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE RAPORT 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

Wśród tematów podejmowanych, w tym roku znajdują się m.in.: ocena wartości rynku z uwzględnieniem branży sweets & coffee; dane związane z rynkiem delivery czy cateringiem biznesowym, ocenę popularności kuchni polskiej, wskazanie miejsc, gdzie Polacy najczęściej piją kawę i z kim najchętniej jedzą lody.

Rynek Gastronomiczny w Polsce – RAPORT 2019 to najbardziej oczekiwane na polskim rynku, specjalistyczne wydawnictwo, którego egzemplarze docierają wprost do rąk decyzyjnych profesjonalistów w osobach:
– restauratorów i właścicieli lokali niezależnych;
– właścicieli i zarządów spółek, do których należą sieci gastronomiczne;
– „kupców” – menadżerów bezpośrednio odpowiedzialnych za zaopatrzenie, wyposażenie, modernizacje i inwestycje w sieciach gastronomicznych i największych obiektach w Polsce;
– architektów, pracowni projektowych, dekoratorów wnętrz;
– analityków i ekspertów rynku;
– wszystkich profesjonalistów branży.

RAPORT jest każdego roku obecny i szeroko promowany w dodatkowym nakładzie na wszystkich najważniejszych wydarzeniach dla branży HoReCa w Polsce.

Wydawca jest BROG B2B – platforma mediów skutecznej komunikacji B2B – wydawca czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.

Zapraszamy do współpracy!

Kontakt z Biurem Reklamy BROG B2B
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
tel. 664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 23.07.2019
Aktualizacja: 23.07.2019