Trwa rekrutacja do restauracji Roberta Lewandowskiego w Browarach Warszawskich

Udostępnij artykuł
Znany piłkarz we współpracy z Jackiem Trybuchowskim i Jerzym Krzanowskim planuje otwarcie lokalu. NINE’s Restaurant & Sports powstaje w nowej przestrzeni na warszawskiej Woli. Lokal zajmie cały budynek Warzelni. Aktualnie trwa rekrutacja na szefa kuchni oraz jego zastępcę. Przypomnijmy, że za kreację karty odpowiada Tadeusz Muller.
DOŁĄCZ DO ZESPOŁU restauracji Roberta Lewandowskiego w Warzelni Browarów Warszawskich

Oczekiwania to pasja, energia i otwartość lidera, który potrafi w każdej sytuacji „pociągnąć” za sobą swoją drużynę. Ale również zachwycić profesjonalnym kunsztem gości restauracji. Jeżeli planowanie dostaw i realizacja zamówień są dla Ciebie tak oczywiste jak wykonanie rzutu karnego. Kontrola kosztów i inwentaryzacja to dla Ciebie jak żonglerka piłką. Utrzymanie standardu czystości i bezpieczeństwa żywności to efekt codziennego treningu. Szkolenie i zarządzanie personelem liniowym jest dla Ciebie oczywistym elementem budowania pozycji lidera w drużynie. Wprowadzanie nowych dań w menu to dla Ciebie element taktyki gry – to miejsce dla Ciebie.

Jeżeli posiadasz dar angażowania się w realizację celu określonego przez założenia strategiczne. Masz talent zorganizowania „gry” swojego zespołu,  a jednocześnie wiesz jak ważna jest atmosfera w drużynie – CZEKAMY NA CIEBIE! Wiemy, jak ważne jest motywowanie całego zespołu i poszczególnych graczy z osobna. Dlatego naszą rolą jest motywować Ciebie do gry na najwyższym poziomie progresywnym wynagrodzeniem. Oferujemy Ci również nowoczesne pole i narzędzia do gry na światowym poziomie. Damy Ci możliwość rozwoju i awansu w drużynie. Czy widzisz siebie w koszulce naszego zespołu? Jeżeli tak, to wyślij swoje CV na adres email: zapraszamy@nines.com.plzachęca ogłoszenie rekrutacyjne.

Szef kuchni

Obowiązki (we współpracy z managerem BOH):
• wdrażanie i korekty w menu,
• realizacja założeń dot. food cost,
• planowanie dostaw i realizacja zamówień,
• kontrola kosztów i inwentaryzacja w oparciu o program magazynowy,
• utrzymywanie standardów czystości i bezpieczeństwa żywności,
• rekrutacja, szkolenie i zarządzanie liniowym personelem kuchni.

Wymagania:
• doświadczenie na podobnym stanowisku,
• zaangażowanie i bardzo dobra organizacja pracy własnej i zespołu,
• zdolność samodzielnego rozwiązywania problemów i podejmowania decyzji,
• tworzenie przyjaznej i życzliwej atmosfery.

Oferujemy:

• umowa w oparciu o współpracę B2B,
• szkolenie, rozwój zawodowy i możliwość awansu,
• system motywacyjny.

Sous Chef / zastępca szefa kuchni


Obowiązki (we współpracy z szefem kuchni):
• planowanie dostaw i realizacja zamówień,
• kontrola kosztów i inwentaryzacja w oparciu o program magazynowy,
• utrzymywanie standardów czystości i bezpieczeństwa żywności,
• rekrutacja, szkolenie i zarządzanie liniowym personelem kuchni,
• praca stanowiskowa.

Wymagania:
• doświadczenie na podobnym stanowisku,
• zaangażowanie i bardzo dobra organizacja pracy własnej i zespołu,
• zdolność samodzielnego rozwiązywania problemów i podejmowania decyzji,
• tworzenie przyjaznej i życzliwej atmosfery.

Oferujemy:
• umowa w oparciu o współpracę B2B,
• szkolenie, rozwój zawodowy i możliwość awansu,
• system motywacyjny.

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<
Obrazek posiada pusty atrybut alt; plik o nazwie Rynek-Dostawcow-HoReCa-RAPORT-2021.png

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.