Voigt: Obostrzenia w gastronomii: jak zapewnić bezpieczeństwo gościom i pracownikom? – LIVE z Jakubem Klewańcem

Udostępnij artykuł
W środę 22 lipca o godz. 17:45 na profilu Facebook Nowości Gastronomicznych odbędzie się rozmowa na żywo z udziałem Jakuba Klewańca, dyrektora sprzedaży HoReCa Voigt. Dyskusję poprowadzi Milena Kaszuba-Janus, redaktor naczelna czasopisma Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee oraz naszego newsowego portalu Horecanet.pl. Zapraszamy serdecznie do aktywnego udziału i zadawania pytań przed oraz w trakcie naszej transmisji. Partnerem rozmowy jest firma Voigt – producent profesjonalnych środków czystości dla firm, gastronomii, służby zdrowia, rynku hoteli, restauracji, cateringu.

Miło nam poinformować, że w następną środę odbędzie się kolejna rozmowa na żywo, realizowana za pośrednictwem profili facebookowych naszych czasopism: Nowości Gastronomiczne, Świat Hoteli, Sweets & Coffee. Do dyskusji zapraszamy wybitnych ekspertów i praktyków oraz uznanych przedstawicieli sektora HoReCa. Nie zabraknie miejsca i prezentacji zainteresowanych dostawców produktów i usług.

W czasie rozmowy z Jakubem Klewańcem poruszymy kwestie związane m.in. z:
– obecnym kryzysem, rozwiązaniami, bieżącą sytuacją w branży i pierwszymi wnioskami po wznowieniu działalności lokali w kontekście stosowania obostrzeń,
– oceną wywiązywania się ze standardów bezpieczeństwa w czasie pandemii w gastronomii,
– rozwiązań zapewniających komfort gości podczas pobytu w restauracji.

NASZ PROFIL FACEBOOK
>> prosimy kliknąć, aby zacząć obserwować <<

Podczas spotkania online widzowie i słuchacze będą mogli zadawać w komentarzach pytania, na które wraz z naszym gościem postaramy się możliwie wyczerpująco odpowiedzieć. Zachęcamy również do nadsyłania pytań i propozycji wątków dyskusji wcześniej na adres: biuro@brogb2b.pl. Prosimy o wiadomości w temacie wpisując „Pytanie do Live – Nowości Gastronomiczne”.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Opublikowano: 17.07.2020
Aktualizacja: 21.07.2020