Tutti Santi z 12. restauracją. Do końca roku jeszcze cztery lokale

Udostępnij artykuł
Sieć pizzerii powiększyła się o kolejny punkt. Od teraz pizzę według receptury zdobywcy tytułu Mistrza Włoch Valerio Valle zjemy także w Gorzowie Wielkopolskim przy ul. Sikorskiego 9.

Tutti Santi to miejsce gdzie można zjeść wspaniałą i nagradzaną na konkursach włoską pizzę, ale również spędzić czas w pięknym i klimatycznym miejscu. Dokładnie tak, jak mają to w zwyczaju Włosi. Na lokalizację nowego punktu wybrano samo centrum miasta. Nowe Tutti Santi powstało na powierzchni 250 m2 na Starym Rynku w Gorzowie Wielkopolskim. W sercu restauracji znajduje się sprowadzony z Włoch piec z lawy wulkanicznej, który opalany drewnem daje idealne warunki do wypieku doskonałej, chrupiącej pizzy. Pozostała część sali została urządzona w industrialnym stylu z elementami sztuki gotyckiej, które stały się znakami rozpoznawczymi marki. Duże wrażenie robią także przeszklone witryny w dwóch narożnych częściach sali, przez które w trakcie posiłku można podglądać gorzowską starówkę. Aranżacja wnętrza to praca studia projektowego Life Style Design z Krakowa, które za projekt Tutti Santi otrzymało prestiżową nagrodę Best Shop Concept na targach Retali Shop.

Tutti Santi w Gorzowie Wielkopolskim to już dwunasty lokal tej marki w Polsce. Do końca 2020 roku planowane są otwarcia czterech kolejnych punktów.

Nasi goście są naszymi najlepszymi ambasadorami, dlatego wsłuchujemy się w ich głosy, gdzie powinny pojawiać się nowe punkty Tutti Santi podsumował otwarcie w Gorzowie Wielkopolskim właściciel sieci, Sergiusz Urbaniak.

Obecnie prowadzone są rozmowy z zarządcami nieruchomości komercyjnych między innymi w Łodzi, Katowicach, Gdyni  i Krakowie.

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 27.02.2020
Aktualizacja: 27.02.2020