Warszawa: a&o oferuje pokoje gościom w izolacji

Udostępnij artykuł
Hotel zlokalizowany w stolicy, wychodzi naprzeciw pracownikom warszawskich firm i szpitali, którzy mogą być narażeni na bezpośredni kontakt z Covid-19. Obiekt oferuje pokoje, w których pracownicy mogą odbyć izolację lub zatrzymać się na dłuższy czas, w obawie przed zarażeniem się w domu lub zarażeniem innych domowników.

Wychodzimy z pomocą, w szczególności, pracownikom medycznym, poszukującym miejsca, w którym mogą się zatrzymać bez narażania zdrowia rodziny. Warszawskie a&o jest gotowe przyjąć dużą liczbę gości na dłuższy pobytmówi Daniel Szeliga, Sales Manager Polska.

Pokoje mogą być rezerwowane na dowolny okres, jednak nie krótszy niż 10 dni. Istnieje także możliwość długoterminowego wynajmu. Do dyspozycji gości jest dostępna kuchnia, sprzęt AGD- pralki oraz suszarki. Osoby korzystające z oferty mają do dyspozycji całe piętro obiektu na wyłączność. Pokoje dla turystów znajdują się na innym piętrze budynku.

Obiekt stosuje szereg środków sanitarnych, aby zapewnić gościom jak najwyższy poziom bezpieczeństwa, mający na celu przestrzeganie zasad higieny i zachowanie dystansu społecznego. Są to m.in: osłony z pleksiglasu oddzielające gości od personelu hostelu, stanowiska do dezynfekcji rąk rozmieszczone we wszystkich kluczowych obszarach, bezdotykowe krany, wymagana 1,5 m odległość między stolikami w restauracji, brak wspólnych łazienek. Wszyscy pracownicy hostelu wyposażeni są w maseczki ochronne. Noszenie maseczek jest także wymagane we wszystkich miejscach publicznych w a&o. Ponadto w obiekcie, do dyspozycji gości jest specjalista ds. higieny, który czuwa nad ochroną zdrowia i higieny.

ŚWIAT HOTELI wrzesień-październik 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 10.11.2020
Aktualizacja: 10.11.2020