Warszawa: Krowarzywa otwiera kolejny lokal

Udostępnij artykuł
Od 12 września marka zaprasza do nowego punktu, który będzie już czwartą restauracją franczyzową otwieraną przez braci Sobiczewskich. Tym razem goście będą mogli próbować wegańskich burgerów przy ul. Puławskiej 34 na Mokotowie.

To będzie 16. lokal naszej marki. Równolegle powstają dwa kolejne: jeden w dzielnicy Białołęka, a drugi na krakowskim Kazimierzu. Do dalszego rozwoju poszukujemy multi-franczyzobiorcy do otwarcia kilku lokali na Śląsku, w tym w Katowicach w wersji stacjonarnej i dark kitchen (czyli lokalu realizującego tylko dostawy) – mówi Marcin Suski, manager ds. sieci w Krowarzywa.

W ofercie Krowarzywa można znaleźć flagowe wegańskie Burgery, w tym Beyond Burger, Wrapy, kebab, a także zdrowe sałatki, autorskie smufi, świeżo wyciskane soki, domową lemoniadę oraz firmowe napoje butelkowe.

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE RAPORT 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 08.09.2020
Aktualizacja: 08.09.2020