Zakłady Tłuszczowe Kruszwica Partnerem portalu Horecanet.pl

Udostępnij artykuł
Największym w Polsce i jeden z największych w Europie Środkowej przetwórca nasion oleistych i producent tłuszczów roślinnych dołącza do grona elitarnych Partnerów najważniejszego w Polsce portalu branży HoReCa. Korzysta ze specjalnej oferty przeznaczonej dla firm, szczególnie zainteresowanych skuteczną, intensywną, wielopłaszczyznową komunikacją w relacjach business to business, kierowanej w najszerszym z możliwych zasięgów na rynku do decyzyjnych profesjonalistów sektora HoReCa. Dziękujemy za zaufanie!

Wszystkie produkty – frytury, oleje czy tłuszcze powstają z myślą o potrzebach szefów kuchni, kucharzy, cukierników, menagerów oraz właścicieli restauracji – starając się na każdym kroku sprostać ich zupełnie różnym wymaganiom.

Dzięki ciągłej współpracy z profesjonalistami oraz możliwości korzystania z najnowszych osiągnięć technologicznych oleje i frytury to zaawansowane i maksymalnie wydajne rozwiązania – efektywne kosztowo, zwiększające komfort pracy, sprawiające, że przyrządzane potrawy wyróżniają się doskonałym smakiem i dobrym profilem żywieniowym. 

Wydawcą portalu jest BROG B2B – platforma mediów efektywnej komunikacji B2B – wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2021
> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <
Obrazek posiada pusty atrybut alt; plik o nazwie Rynek-Dostawcow-HoReCa-RAPORT-2021.png

Aby uzyskać więcej informacji na temat całego pakietu możliwości oraz wymiernych korzyści płynących ze współpracy z nami prosimy o kontakt

BIURO REKLAMY BROG B2B

Zbigniew Pąk
664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

Joanna Wojciechowska
664 463 072
j.wojciechowska@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 30.03.2021
Aktualizacja: 30.03.2021