Zakopane: Festiwal Grilla w Nosalowy Dwór Resort & SPA już 1 sierpnia

Udostępnij artykuł
Na otwartym terenie przy wiatach grillowych kompleksu, w stolicy polskich Tatr, producent sosów TABASCO® oraz naturalnie warzonych sosów sojowych i marynat Kikkoman udowodnią, jak wiele można jeszcze odkryć niuansów,  w tak popularnym wśród Polaków grillowaniu oraz zadbają o wrażenia smakowe. Nowości Gastronomiczne i nasz newsowy portal Horecanet.pl objęły wydarzenie patronatem medialnym.

Swoje kreatywne i niezwykle smakowite kulinarne propozycje zaprezentują znani i lubiani szefowie kuchni, prawdziwi mistrzowie sztuki grillowania. W trakcie sześciu godzin festiwalu, odwiedzający będą mieli okazję spotkać się m.in. z Kubą Steuermarkiem, Szymonem Czerwińskim, Aureliuszem Wilkiem, Marcinem Molikiem, Marcinem Kucem, Sebastianem Wilczkiem, Kacprem Salzmanem, Gerardem Rytterem oraz Grzegorzem Bukowcem. 

Najwyższą, naturalną jakość serwowanych dań zapewnią również lokalni, sprawdzeni dostawcy steków wołowych, pozostałego mięsa czy przekąsek mięsnych, warzyw i owoców oraz serów.

Celem Organizatorów festiwalu jest promowanie zdrowego stylu życia, serwowanie  menu przyrządzonego z najwyższej jakości składników, prezentacja  różnych metod grillowania, szeroko rozumiana edukacja Konsumentów w zakresie właściwego grillowania i zdrowego odżywiania.

Organizatorzy zadbali również o bezpieczeństwo Gości w dobie epidemii wirusa SARS-CoV-2 , niezbędne w trakcie organizowania imprezy plenerowej.

Dalsze szczegóły oraz wszelkie kolejne informacje publikowane są na profilu wydarzenia https://www.facebook.com/events/2655507488051352/ 

Do wyboru jest kilka możliwości wstępu:

– pakiet all inclusive cały dzień – 6h open  ( kawa, herbata, woda, soki, piwo) + jedzenie –149zł brutto/ osoba
– pakiet all inclusive pół dnia 3h  – 79 zł/  brutto/ osoba
Dzieci liczone według stawki :
– do 4 roku życia, gratis
– od 5 roku życia do 12 – 50 proc. wartości pakietu
– od 13 roku życia do 18 – pakiet na 3h  w cenie 49 zł/ brutto, a pakiet na 6h w cenie 89zł/ brutto
     

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE
kwiecień-maj 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 22.07.2020
Aktualizacja: 27.07.2020