Jak wyjaśniają twórcy miejsca to danie w końcu otrzymało sznyt, na który zasługuje i stało się gwiazdą lokalu. W restauracji tatar serwowany jest w kilku odsłonach.
Zdecydowaną większość składników, których używamy to nasza własna produkcja. Kisimy, wędzimy, peklujemy. Sami robimy musztardę, sosy, kiszonki i inne takie. Dajemy też świetne kanapki: pastrami własnej roboty, kaczka szarpana, boczek z chutney, ale też steki oraz butersznyty. W ostatnim czasie grany był u nas tatar z matjasa i kiełbaski norymberskie – mówi Marcin Pajewski, właściciel.
Lokal organizuje też prywatne spotkania i warsztaty oraz oferuje usługi cateringowe. Zimne Dranie znajdują się w Food Hallu Elektrowni Powiśle obok Kandela Bar.
RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE RAPORT 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.