Nowatorski koncept w stylu polsko – francuskich piekarni rzemieślniczych funkcjonuje na Woli od 4 listopada od 7:00. Na parterze budynku Biur przy Warzelni właściciele stworzyli miejsce dla miłośników słodkich i słonych wypieków. W asortymencie znajdziemy pieczywo: chleby, bagietki, bułki, croissanty – francuskie wyroby veinnoiserie. Przed otwarciem istnieje możliwość spróbowania wypieków w ramach codziennych degustacji przy Grzybowskiej 60.
Nasi goście na własne oczy będą mogli przekonać się, jak powstaje, rośnie i zarumienia się zdrowy chleb na naturalnym zakwasie. Codziennie czekać będzie na nich pyszne śniadanie, zbilansowany lunch oraz aromatyczna kawa i świeżo wyciskane soki. Ale w naszej piekarni na pierwszym planie znajdzie się oczywiście chleb – smaczny, pachnący, chrupiący – z różnego rodzaju ziarnami, pestkami, nasionami bogatymi w witaminy i minerały. Wszystko najwyższej jakości – mówi Bartek Rychcik, właściciel Bakery Browary Warszawskie.
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione