Białystok: Lipcowy Ogród uruchomił wirtualną restaurację i sklep Kuchnia Podlasia

Udostępnij artykuł
Za całą produkcję odpowiada lokal i i jego szef kuchni, który opracował świąteczne menu w oparciu o smak i tradycję Świąt Bożego Narodzenia – informuje Urszula Dębowska, specjalista ds. marketingu Restauracji Lipcowy Ogród.

Propozycje Kuchni Podlasia to świąteczne dania, przekąski, jak również słodkości i napoje, z
których można skomponować wigilijne menu. Aby ułatwić wybór w ofercie znajduje
się również gotowy zestaw 12 wigilijnych dań dla trzech,pięciu osób oraz zestaw ciast świątecznych.

Przed nami ostatni tydzień, w którym przyjmowane będą zamówienia, do 20 grudnia
włącznie. Zachęcamy do składania zamówień poprzez stronę www.kuchniapodlasia.pl . W przypadku braku dostępu do internetu zamówienie można złożyć telefonicznie. I
najważniejsze, zamówienia dostarczamy Kurierem na terenie całej Polski – dodaje Urszula Dębowska. Catering świąteczny to rezygnacja z zakupów w tłumie ludzi i oszczędność czasu spędzonego w kuchni. To urozmaicone menu wigilijnego stołu, przygotowane w oparciu o tradycyjne przepisy. W tym roku może się to okazać również najlepszym prezentem dla osób, którym nie uda się przyjechać na święta do rodzinnego domu bądź tym, które z powodu izolacji spędzą święta same lub w ograniczonym gronie.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE październik-listopad 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 14.12.2020
Aktualizacja: 14.12.2020