Za całą produkcję odpowiada lokal i i jego szef kuchni, który opracował świąteczne menu w oparciu o smak i tradycję Świąt Bożego Narodzenia – informuje Urszula Dębowska, specjalista ds. marketingu Restauracji Lipcowy Ogród.
Propozycje Kuchni Podlasia to świąteczne dania, przekąski, jak również słodkości i napoje, z
których można skomponować wigilijne menu. Aby ułatwić wybór w ofercie znajduje
się również gotowy zestaw 12 wigilijnych dań dla trzech,pięciu osób oraz zestaw ciast świątecznych.
Przed nami ostatni tydzień, w którym przyjmowane będą zamówienia, do 20 grudnia
włącznie. Zachęcamy do składania zamówień poprzez stronę www.kuchniapodlasia.pl . W przypadku braku dostępu do internetu zamówienie można złożyć telefonicznie. I
najważniejsze, zamówienia dostarczamy Kurierem na terenie całej Polski – dodaje Urszula Dębowska. Catering świąteczny to rezygnacja z zakupów w tłumie ludzi i oszczędność czasu spędzonego w kuchni. To urozmaicone menu wigilijnego stołu, przygotowane w oparciu o tradycyjne przepisy. W tym roku może się to okazać również najlepszym prezentem dla osób, którym nie uda się przyjechać na święta do rodzinnego domu bądź tym, które z powodu izolacji spędzą święta same lub w ograniczonym gronie.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE październik-listopad 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.