Dobry Hotel zakończył współpracę z wrocławskim Best Western Premier Hotel City Center

Udostępnij artykuł
4 stycznia 2021 r. spółka wypowiedziała umowę dzierżawy obiektu, natomiast przekazanie hotelu nastąpi 11 stycznia 2021 r.

Decyzja o zakończeniu współpracy z inwestorem podyktowana została wieloma przesłankami. W obecnej , niezwykle trudnej sytuacji  właścicielskiej tego obiektu, nie jesteśmy zainteresowani kontynuowaniem umowy, stąd też decyzja o wycofaniu sieci Dobry Hotel z tego projektu. Co jednak ważne dla naszych gości, nadal pozostajemy na wrocławskim rynku hotelowym, ponieważ trwają prace przy budowie Hotelu Altus Palace. Otwarcie tego obiektu planujemy w IV kwartale 2021 r. – mówi Daniel Łukaszewicz, dyrektor zarządzający siecią Dobry Hotel.

Dobry Hotel Spółka z ograniczona odpowiedzialnością Sp. K. zarządza 10 obiektami, zlokalizowanymi w całej Polsce. Należą do nich: Hotel Arkon Park w Gdańsku, Hotel Różany Gaj w Gdyni oraz sopockie Villa Sedan i Hotel Aqua Sopot, Hotel Dom Zdrojowy w Jastarni, Hotel Mikołajki w Mikołajkach, Hotel Altus Poznań Old Town w Poznaniu, Hotel Unicus Kraków Old Town i pięciogwiazdkowy Hotel Unicus Palace w Krakowie, a także Hotel Aquarion w Zakopanem.

Spółka Dobry Hotel rozpoczęła działalność w 2004 r. i od samego początku jej działalność skupia się na zarządzaniu dzierżawionymi obiektami hotelowymi.

ŚWIAT HOTELI listopad-grudzień 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełną treścią publikacji <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 08.01.2021
Aktualizacja: 08.01.2021