Dostawy z Pasibusa dostępne w siedmiu miastach z 11 restauracji

Udostępnij artykuł
W połowie listopada 2020 r., do założonej wiosną własnej sieci dostawy, zostało włączonych kolejnych pięć lokali – w Bydgoszczy, Łodzi, Poznaniu, Szczecinie i Warszawie.

Pasidostawa.pl to serwis, który zapewnia dostawę naszych burgerów i dodatków do każdego wygłodniałego Pasibrzucha w jak najkrótszym czasie. Duża flota aut i rowerów pozwala nam na docieranie w najdalsze zakątki już 7 miast – tam, gdzie jedzenie z dowozem nie jest jeszcze powszechne. W końcu w czasie pracy zdalnej każdy zasługuje na odrobinę Pasiprzysmaków, nawet jeśli mieszka na obrzeżach mówi Jakub Aleksandrowicz, dyrektor marketingu Pasibusa.

Pasi Dostawa, czyli usługa własnej dostawy Pasibusa, została uruchomiona pod koniec kwietnia br. we Wrocławiu, a na początku maja w Katowicach. Burgery dostarczane są do klientów samochodami, a we Wrocławiu sieć testuje także rowery elektryczne. 

Klienci, chcący otrzymać zamówienie wprost do swojego domu, mają do wyboru wszystkie pozycje ze standardowego menu danego lokalu. Dodatkowo Pasibus skomponował trzy specjalne Rasowe Zestawy – Dla Ciebie, Dla Dwojga i Turbo Set, oferowane jedynie na Pasidostawa.pl. Każdy z nich dostępny jest w dwóch opcjach, zawierających inny rodzaj burgera, frytki i lemoniadę. We wszystkich burgerach można bezpłatnie wymienić kotleta mięsnego na kotleta wege (całkowicie wegetariańskiego, smażonego osobno) lub smażony ser przygotowany według autorskiej receptury.

Pasi Dostawę można zamówić poprzez stronę internetową Pasidostawa.pl.

Usługa dostępna jest w wydzielonych strefach we Wrocławiu (restauracje działające w centrach: Arkady, Ruska, Magnolia, Pasaż, Aleja Bielany), Poznaniu, Łodzi, Warszawie (Galeria Młociny), Bydgoszczy oraz Szczecinie. Jej koszt zależny jest od lokalizacji, a także odległości od lokalu, który realizuje zamówienie. W pozostałych lokalach Pasibusa dostawa możliwa jest dzięki współpracy z zewnętrznymi partnerami. We wszystkich działających restauracjach sieci możliwy jest także odbiór osobisty.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE październik-listopad 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 24.11.2020
Aktualizacja: 24.11.2020