Elektrownia Powiśle otwiera kolejne koncepty gastronomiczne

Udostępnij artykuł
Działający od ponad tygodnia obiekt to nie tylko zabytkowa architektura, ponad 100-letnia historia czy unikatowe marki modowe, to również oferta , która czeka na klientów w strefie Food Hall. Od otwarcia obiektu, odwiedzający mogli korzystać z wybranych lokali i restauracji, do których dołączają właśnie kolejne koncepty, w tym Philly’s Finest, Quattro Canti, kebab Osmania, Soul Burger oraz kawiarnia Vita Cafe.

W strefie gastronomicznej Food Hall, docelowo na odwiedzających będzie czekać aż 17 konceptów kulinarnych oraz trzy bary.

Do otwartych w środę 20 maja lokali: Dim Sum Box, Tel Aviv, Trufla Pasta Bar oraz The Fry, dołączyy nowe koncepty, w tym: Philly’s Finest (amerykańskie kanapki), Quattro Canti (pizzeria), Osmania (kebab) oraz Soul Burger. W pełni działają także wszystkie trzy bary – Centrala, Kandela i Elektryk. Pozostałe koncepty w strefie Food Hall będą otwierać się sukcesywnie, w kolejnych dniach. Od środy 27 maja, w pasażu od strony ulicy Zajęczej, działa również kawiarnia Vita Cafe.

Odwiedzający Elektrownię Powiśle mogą skorzystać także z pełnej oferty restauracji zlokalizowanych w budynku biurowym przy placu zewnętrznym od ulicy Zajęczej – serwującej nowoczesną kuchnię azjatycką Pełną Parą oraz konceptu Kuby Wojewódzkiego i Józefa Krawczyka – Niewinni Czarodzieje 2.0.

Szczegółówe informacje o godzinach otwarcia poszczególnych stref i lokali można znaleźć na stronie internetowej www.elektrowniapowisle.com oraz na profilach Elektrowni Powiśle na Facebooku i Instagramie.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 01.06.2020
Aktualizacja: 01.06.2020