Grycan: Kulka lodów lub rurka z bitą śmietaną za złotówkę

Udostępnij artykuł
1 czerwca to jeden z naszych ulubionych dni w roku. Uwielbiamy obserwować uśmiechnięte dziecięce buzie wpatrujące się w ladę pełną lodów i ich skupione miny w trakcie wybierania ulubionych smaków. Dlatego również w tym roku nie mogło zabraknąć naszej specjalnej promocji dla wszystkich gości, którzy zdecydują się z nami świętować ten szczególny dzień. Serdecznie zapraszamy!
komentuje Elżbieta Grycan, właścicielka sieci Grycan – Lody od pokoleń.

W lodziarnio-kawiarniach Grycan na lodowych smakoszy w każdym wieku czeka kilkadziesiąt smaków lodów przygotowywanych rzemieślniczymi metodami, według rodzinnych receptur.
Wśród nich znajdują się zarówno lody tradycyjne, sorbety z owoców jak i  lody jogurtowe. Sekretem lodów Grycan są najwyższej jakości składniki: śmietanka kremówka, żółtka jaj, cukier oraz pieczołowicie przygotowywane dodatki: kupowane w szczycie dojrzałości, ręcznie obierane i krojone owoce, starannie wyselekcjonowane bakalie, czy ręcznie siekana czekolada deserowa. W ofercie znajdują się także nowe, w 100 proc. roślinne, lody wegańskie.

1 czerwca za 1 zł będą dostępne również rurki waflowe z bitą śmietaną. Każda z nich jest ręcznie zwijana i wypiekana we własnej pracowni cukierniczej.

Oferta z okazji Dnia Dziecka jest ważna na miejscu i na wynos, we wszystkich lodziarnio-kawiarniach Grycan – Lody od pokoleń w całym kraju.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 29.05.2020
Aktualizacja: 29.05.2020