Najnowszy numer Nowości Gastronomicznych już dostępny!

Udostępnij artykuł
Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży. Dociera do właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych. Zawsze i dla wszystkich BEZPŁATNY DOSTĘP do pełnego wydania.

Gdy kompletowaliśmy materiały do wydania Nowości Gastronomicznych, które dzisiaj oddaje w Państwa ręce, nie mieliśmy jeszcze do czynienia z sytuacją pandemiczną, dlatego też w tym numerze nie znajdziecie Państwo danych związanych z sytuacją branży. Mam nadzieję, że w kolejnym wydaniu uda nam się w szerszym zakresie podsumować ten trudny dla nas wszystkich czas.

Zdaje sobie sprawę z tego, że Państwa plany i cele również musiały ponownie uzyskać nowe priorytety. Jednak serce rośnie patrząc na liczne akcje, w które się angażujecie. Gastronomia to jedna wielka rodzina, która w tak trudnym czasie doskonale potrafi się zmobilizować i myśli o tych najbardziej potrzebujących. Przede wszystkim personelu medycznym, który stoi na pierwszej linii frontu i tych najbardziej narażonych – seniorach.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – MARZEC 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

Bohater najnowszego wydania to Piotr Popiński – doświadczony restaurator, właściciel Folk Gospody, Oberży Pod Czerwonym Wieprzem, Elixiru oraz organizator Festiwali Wódki i Zakąski oraz Jedz Pij Warszawo, a od niedawna również inicjator akcji Zamawiam Pomagam, która ma na celu wsparcie branży gastronomicznej, ale również medyków. Krótko mówiąc: jeden zamówiony posiłek =  jeden posiłek gratis dla lekarza lub pracownika służb publicznych. Panie Piotrze, dziękuję za zaangażowanie i otwartość na współpracę, zarówno w kwestii niesienia pomocy, jak i przy powstanie tego numeru. To w dzisiejszych czasach bardzo potrzebne i budujące. Dziękujemy też wszystkim pozostałym restauratorom za tak liczne akcje i to, że po prostu można na Was liczyć!

Mam nadzieję, że kolejne kilka słów, które do Państwa skieruję w kolejnym wydaniu, będą mogły zostać napisane w bardziej optymistycznym tonie. Liczę również na to, że 7 września podczas XVIII Food Business Forum 2020 spotkamy się w jak największym składzie i wspólnie będziemy mogli podyskutować o tym, co nas spotkało i w jaki sposób odnaleźć się w nowej rzeczywistości.

Wydawcą jest BROG B2B – platforma mediów efektywnej komunikacji B2B – wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Biuro Reklamy:
Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

Redakcja:
Milena Kaszuba-Janus, redaktor naczelna
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 16.04.2020
Aktualizacja: 16.04.2020