Nowe dania, promocje i zestawy DIY w ORZO

Udostępnij artykuł
Pod koniec października wszystkie lokale sieci musiały ponownie zamknąć swoje drzwi dla gości. Restauracje w Krakowie (ulica Lipowa 4A), Warszawie (plac Konstytucji 5 i Centrum Praskie Koneser) i Wrocławiu (plac Nowy Targ 28) uruchomiły własne ORZO-dostawy, a dania z lokalu w Poznaniu (Garbary 67a) można zamawiać poprzez platformy dowozowe, takie jak Uber Eats czy Glodny.pl.

Goście mają do wyboru klasyczne dania z menu, mogą też skorzystać z promocji lub przetestować nowy koncept zestawów DIY. ORZO we wszystkich miastach funkcjonują codziennie od 12:00 do 20:00. W ten sposób fani i Goście ORZO mogą wesprzeć ulubioną restaurację w tym trudnym czasie.

W nowym menu #ORZOdoDOMU goście mogą znaleźć trzy odmiany słynnej pizzy:  RONDA MARGHERITA, RONDA SPICY SORRENTINO i RONDA PROSCIUTTO. Ponadto dobrze znane przystawki: BATATAS BRAVAS i CHICKEN WINGS, burgery: CRISPY PULLED BEEF BBQ i ORZO BURGER, a także makaron CREAMY GNOCCHI. W sekcji desery znajdziemy kultowy sernik w stylu nowojorskim PHILADELPHIA CHEESECAKE.

Zielone restauracje ORZO wprowadziły również dania w formie do-it-yourself. Przy zamówieniu Goście otrzymują wszystkie składniki potrzebne do przygotowania danej pozycji z menu wraz z krótką instrukcją. W ten sposób zamówić można STEK Z ANTRYKOTU WOŁOWEGO, ORZO CARBONARA i BEYOND CHILI KIMCHI.

ORZO przygotowało także wyjątkowe promocje. DRUGA PIZZA W PREZENCIE (taka sama lub tańsza) – promocja obowiązuje w dostawie ORZO (opcja dostępna w Krakowie i Warszawie), w dostawie poprzez platformy i z odbiorem osobistym. DRUGIE DANIE ZA 5 PLN (takie samo lub tańsze) – promocja obowiązuje w dostawie ORZO (opcja dostępna w Krakowie i Warszawie) i z odbiorem osobistym.

KRAKÓW
Zamówienie z odbiorem osobistym i ORZO-dostawą: 12 257 10 42
Zamówienie poprzez platformę: Uber Eats

POZNAŃ
Zamówienie z odbiorem osobistym: 511 455 959
Zamówienie poprzez platformę: Uber Eats / Głodny.pl

WROCŁAW
Zamówienie z odbiorem osobistym i ORZO-dostawą: 519 414 400
Zamówienie poprzez platformę: Uber Eats / Wolt Polska

WARSZAWA KONESER
Zamówienie z odbiorem osobistym i ORZO-dostawą: 511 450 471
Zamówienie poprzez platformę: Uber Eats / Wolt Polska / Glovo

WARSZAWA PLAC KONSTYTUCJI
Zamówienie z odbiorem osobistym i ORZO-dostawą: 22 629 25 40
Zamówienie poprzez platformę: Uber Eats / Wolt Polska

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 05.11.2020
Aktualizacja: 05.11.2020