Nowy MAX Premium Burgers otwarty

Udostępnij artykuł
Szwedzka sieć MAX Premium Burgers uruchamia kolejną restaurację. Tym razem w Tychach. Dziewiąty lokal sieci w Polsce i drugi na Śląsku ruszył 17 czerwca.

MAX Burgers istnieje na polskim rynku od 2017 roku. Sieć liczy obecnie osiem restauracji działających w Warszawie, Wrocławiu, Gdańsku, Poznaniu i Świętochłowicach. Tyski MAX to restauracja numer 9. Mieści się przy ul. Fabrycznej 3b, tuż przy DK1 w kierunku Bielska.

Lokal ma powierzchnię 480 mkw. i jest wyposażony w linię Drive Thru, zatem goście zmotoryzowani będą mogli dokonać zakupu bezpośrednio z samochodu. Przygotowano też dla nich duży parking z 47 miejscami. Wystrój wnętrza ma stonowany skandynawski charakter. Kolorystycznie dominują szarości oraz naturalne drewno. Na sali jadalnej jest 100 miejsc siedzących. Duży ogródek oferuje dodatkowe 115 miejsc. Goście mogą składać zamówienie u kasjera lub skorzystać z jednej z 5 kas samoobsługowych. Oczywiście w lokalu dostępna jest darmowa sieć wifi.  

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE
kwiecień-maj 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

W ostatnich miesiącach otrzymywaliśmy mnóstwo zapytań o datę otwarcia. Mam nadzieję, że wszyscy czekający na tyskiego MAXa nie zawiodą się tym, co mamy im do zaoferowania.  MAX to przede wszystkim burgery na każdy apetyt i smak, w tym wiele wegetariańskich. Oferujemy naprawdę szerokie możliwości personalizacji składu. Każdy może stworzyć burgera idealnie pasującego do swoich preferencji. Burgery najlepiej smakują z frytkami, z których smaku również jesteśmy dumni. A że nadchodzi sezon wakacyjny namawiałbym też każdego na spróbowanie któregoś z naszych pysznych shaków – mówi Jerzy Jakubiak, Country Manager Poland w MAX Premium Burgers.

Restauracja MAX Premium Burgers w Tychach będzie otwarta przez cały tydzień w godzinach 9:00 – 24:00

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 18.06.2020
Aktualizacja: 18.06.2020