Ostatnia szansa na obecność w publikacji Rynek Dostawców HoReCa w Polsce – RAPORT 2020

Udostępnij artykuł
Skuteczny, doroczny, a zarazem całoroczny, poradnik umożliwiający inwestorom, właścicielom, dyrektorom, kupcom oraz wszystkim decyzyjnym profesjonalistom branży HoReCa dokonywanie właściwego doboru dostawców. W obszarze: zakupów, inwestycji, modernizacji itp. Ukaże się już w styczniu 2020 roku. Zawsze i dla wszystkich bezpłatny dostęp do pełnego wydania. Publikacja powstaje pod redakcją naszych czasopism NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – czasopismo restauratorów, ŚWIAT HOTELI – czasopismo hotelarzy, SWEETS & COFFEE – magazyn biznesu kawiarni, cukierni i lodziarni oraz newsowego portalu WWW.HORECANET.PL. Ostatnie zgłoszenia przyjmujemy do 29 stycznia!

Rynek Dostawców HoReCa w Polsce – RAPORT 2020 zaprezentuje aktualną ofertę produktów i usług, a także pogłębione analizy dotyczące rynku dostawców w Polsce. Będzie zawierał wypowiedzi ekspertów, właścicieli biznesów z sektora HoReCa, prezesów spółek operatorskich oraz opinie kupców i decyzyjnych profesjonalistów bezpośrednio odpowiedzialnych za decyzje zakupowe.

Z wydania EGZEMPLARZOWEGO oraz dostępnej dla wszystkich, bezpłatnej WERSJI ELEKTRONICZNEJ intensywnie w 2020 roku korzystać będą:
– niezależni hotelarze, inwestorzy oraz prezesi, dyrektorzy i kupcy sieciach hotelarskich;
– niezależni restauratorzy, inwestorzy oraz prezesi, dyrektorzy i kupcy w sieciach gastronomicznych;
– niezależni właściciele: kawiarni, lodziarni, cukierni i piekarnio-cukierni; inwestorzy
oraz prezesi, dyrektorzy i kupcy reprezentujący tego rodzaju lokale sieciowe;
– architekci i pracownie projektowe;
– doradcy inwestycyjni oraz eksperci.

Uwaga! Tylko w tym wydaniu specjalna oferta na skuteczną prezentację!
DO REKLAMY WYPOWIEDŹ EKSPERCKA ORAZ NOTKA PR – GRATIS!

Zapraszamy do współpracy wszystkie firmy, którym szczególnie zależy na skutecznym dotarciu do decyzyjnych profesjonalistów branży. Dzięki całorocznej „żywotności” i bezpłatnemu dla wszystkich dostępowi do wersji elektronicznej, a także szerokiej promocji medialnej RAPORT GWARANTUJE PAŃSTWA REKLAMIE najszerszy z możliwych w Polsce zasięg dotarcia oraz wielokrotny kontakt przy zachowaniu najniższych kosztów (!!!).

Wydanie w dodatkowym nakładzie będzie bezpłatnie dystrybuowane podczas wszystkich najważniejszych wydarzeń branży HoReCa w Polsce na stoisku naszego wydawnictwa.

UBIEGŁOROCZNA PUBLIKACJA
RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE RAPORT 2019
kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem

Harmonogram wydawniczy:
Termin publikacji: luty 2020
Termin dostarczenia materiałów upływa: 29 stycznia 2020

Publikacja powstaje w BROG B2B – mediach efektywnej komunikacji – wydawcy czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Biurem Reklamy:
BROG B2B

Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 27.01.2020
Aktualizacja: 27.01.2020