Marka zwiększa swoją obecność w okolicach Warszawy. 6 maja pierwszych klientów zaprosił nowy punkt zlokalizowany przy ul. Husarskiej 1A w Legionowie. Będzie czynny od poniedziałku do piątku od 6:00 do 20:00, a w soboty od 7:00 do 15:00. To już piąty lokal sieci w tej miejscowości.
Na początku działalności sklep zaoferuje tradycyjne chleby na naturalnym zakwasie, ciasta i ciasteczka oraz kawę na wynos. Docelowo w ofercie znajdą się również przekąski – sałatki i kanapki.
Początki istnienia i tradycja piekarni Grzybki sięgają 1927 roku. 70 lat temu Henryk Cichowski otrzymał dyplom czeladnika w zawodzie piekarza.
Obecnie piekarnia Grzybki oferuje ponad 30 naturalnych rodzajów chleba. Te o niezwykle bogatym wnętrzu zawierają najwyższej jakości ziarna zbóż, pestki dyni, słonecznika, czarny sezam, nasiona Chia, jagody Goji czy śliwki kalifornijskie, a wszystko to w trosce o jak największe zadowolenie wymagających klientów.
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.