Pizza Hut zapewni medykom roczny zapas pizzy

Udostępnij artykuł
Pielęgniarki, ratownicy, lekarze – wszyscy, którzy teraz walczą na pierwszej linii frontu o zdrowie nas wszystkich zasługują na wsparcie. Opowiedz Pizzy Hut o takich bohaterach, a marka obdaruje ich rocznym zapasem pizzy. 

Kiedy pracownicy służby zdrowia pracują pod ogromną presją i troszczą się o nasze zdrowie, warto by ktoś pomyślał o nich. Czas docenić ich poświęcenie i pomoc innym. Każdy może teraz opowiedzieć Pizzy Hut o tych niesamowitych ludziach. Marka dostarczy bohaterom, ich współpracownikom oraz bliskim roczny zapas pysznej pizzy. Będą mogli ją otrzymać prosto do domu oraz do miejsca pracy. 

Akcja startuje 19 listopada i przez dwa tygodnie będzie prowadzona na profilu facebook.com/pizzahutpolska. Zgłaszając lokalnego bohatera, w komentarzu należy krótko napisać dlaczego zasługuje na roczny abonament pizzowy. Spośród zgłoszeń Pizza Hut wybierze 30 bohaterów naszych czasów. Każdy otrzyma roczny zapas pizzy. 

Bohaterowie pierwszej linii frontu walki o zdrowie nas wszystkich, pracują obecnie pod ogromną presją mówi Maja Wagner, marketing specialist w Pizza Hut. – Kiedy poświęcają się dla innych, zasługują nie tylko na podziękowania i wielkie uznanie. Dzięki naszej akcji, każdy może ich wesprzeć, w tym trudnym czasie – dodaje.

Akcję Nasi Bohaterowie wesprze kampania digital, którą przygotował dział marketingu Pizza Hut wraz z agencją Hand Made. Za działania PR odpowiada 180heartbeats +JUNG v MATT.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE październik-listopad 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 19.11.2020
Aktualizacja: 19.11.2020