Skutki pandemii w gastronomii sieciowej – LIVE ze współwłaścicielami sieci Makarun Spaghetti & Salad

Udostępnij artykuł
Już w najbliższą środę, 20 maja o godz. 19:45 na profilu Facebook Nowości Gastronomicznych odbędzie się rozmowa na żywo z udziałem Marcina Szworaka i Przemysława Tymczyszyna, współwłaścicieli sieci Makarun Spaghetti & Salad. Dyskusję poprowadzi Milena Kaszuba-Janus, redaktor naczelna czasopisma Nowości Gastronomiczne oraz naszego portalu Horecanet.pl. Zapraszamy serdecznie do aktywnego udziału i zadawania pytań przed oraz w trakcie naszej transmisji.

Miło nam poinformować, że w najbliższy czwartek odbędzie się kolejna rozmowa na żywo, realizowana za pośrednictwem profili facebookowych naszych czasopism: Nowości Gastronomiczne, Świat Hoteli, Sweets & Coffee. Do dyskusji zapraszać będziemy wybitnych ekspertów i praktyków oraz uznanych przedstawicieli sektora HoReCa. Nie zabraknie miejsca i prezentacji zainteresowanych dostawców produktów i usług.

W czasie rozmowy z współwłaścicielami sieci Makarun poruszymy kwestie związane m.in. z:
– obecnym kryzysem, rozwiązaniami, bieżącą sytuacją w branży i pierwszymi wnioskami po odmrożeniu gastronomii;
– rozwojem marki Makarun w Polsce i na świecie;
– działaniami na rzecz gastronomii sieciowej w czasie i po pandemii.

NASZ PROFIL FACEBOOK
>> prosimy kliknąć, aby zacząć obserwować <<

Podczas spotkania online widzowie i słuchacze będą mogli zadawać w komentarzach pytania, na które wraz z naszym gościem postaramy się możliwie wyczerpująco odpowiedzieć. Zachęcamy również do nadsyłania pytań i propozycji wątków dyskusji wcześniej na adres: biuro@brogb2b.pl. Prosimy o wpis w temacie Pytanie do Live’a Nowości Gastronomicznych.”

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Opublikowano: 15.05.2020
Aktualizacja: 15.05.2020