Warszawa: Gruby Benek otwiera nowy lokal

Sieć potraktowała wyzwanie, jakie ten rok rzucił krajowej gastronomii, jako okazję do rozwoju. Ogólnopolska marka znana z pizzy w amerykańskim stylu uruchomiła właśnie najnowszy punkt w sercu warszawskich Bielan, przy ul. Lekkiej 3.

Najwyższej jakości pizza w atrakcyjnych cenach, elastyczne menu uzupełnione o firmowe BenBurgery i soczyste, smażone kurczaki sprawiają, że docieramy do niezwykle szerokiej grupy odbiorców – mówi Katarzyna Włodarczyk-Pięta, odpowiedzialna za rozwój sieci franczyzowej Grubego Benka. Natomiast możliwość oferowania wszystkich produktów, również w dostawie, pozwala nam utrzymać dynamiczne tempo wzrostu nawet w trakcie kryzysu, który dotknął gastronomię w związku z pandemią – dodaje.

Lokalizacja na dużym osiedlu, jakim są Bielany daje ogromne możliwości. Od pierwszych dni widzimy zainteresowanie okolicznych mieszkańców, którzy nie tylko chętnie odwiedzają naszą pizzerię, ale również zamawiają pizzę z dostawą mówi właściciel pizzerii.

Na gości nowego lokalu czeka przede wszystkim doskonale znana miłośnikom Grubego Benka pizza w amerykańskim stylu.

Kluczem do popularności naszej pizzy są przede wszystkim najwyższej jakości składniki – tutaj nie ma miejsca na półśrodki mówi Katarzyna Włodarczyk-Pięta .Prawdziwe pepperoni, oryginalny kebab wołowy, produkowany specjalnie na nasze zamówienie we Francji ser czy szynka klasy premium to rzeczy niespotykane w sieciowych pizzeriach. My zrobiliśmy z nich standard”.

Pizzeria Gruby Benek przy Lekkiej 3 w Warszawie czeka na gości od poniedziałku do czwartku w godzinach 11.00 – 22.00, w piątki i soboty do 23:00, a w niedziele od 12:00 do 22:00.

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE RAPORT 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.