Zdrowa Krowa wprowadza opcję coworkingu i otwiera nowy lokal

Udostępnij artykuł
Wraz z powrotem obostrzeń epidemicznych sale restauracyjne musiały zostać zamknięte. Marka otwiera je znowu, tylko na innych warunkach. Wprowadza coworking w wybranych lokalizacjach. Na początek: Warszawa Port Praski, Wrocław i Kraków. 3 grudnia Zdrowa Krowa otworzyła swój lokal w Katowicach.

Epidemia to trudny czas dla restauratorów. Zamknęliśmy lokale, ale wciąż musimy płacić za nie czynsz. Sale świecą pustkami, marnują się, nie zarabiają na siebie. Dlatego postanowiliśmy na nowo je zagospodarować. Epidemia to trudny czas dla nas wszystkich. Wiele osób nie mających warunków do pracy zdalnej lub nieoswojonych z takim systemem, obecnie pracuje ze swoich domów. Im również wychodzimy naprzeciw. Naszą przestrzeń udostępniamy osobom, które jej potrzebują – pracownikom zdalnym, grafikom, copywriterom, programistom i wolnym strzelcom. Wszystkim, którzy chcą wyjść z domu, ale wciąż czuć się bezpiecznie. Nie chodzi nam o to, by przyciągnąć ludzi do restauracji, ale by wykorzystać nieużywaną przestrzeń – mówi Robert Kuc, właściciel i pomysłodawca Zdrowej Krowy. 

Coworking w Zdrowej Krowie to: dogodne lokalizacje, przyjazne, nowoczesne i jasne wnętrza z dużymi witrynami, cisza, wygodne, elastyczne godziny dostępności – od 11:00 do 22/23:00, 7 dni w tygodniu, darmowa kawa i herbata, odpowiednie zaplecze pracy – nielimitowane WiFi, toalety, czysta, bezpieczna i dezynfekowana przestrzeń, bez długoterminowych umów – płacisz za wykorzystane godziny.

Jak to działa?
1) Zadzwoń: – Kraków ul. Szlak 50 lok.a7 tel: 511 506 706, Warszawa ul. Stefana Okrzei 8 tel. 785 088 887, Wrocław ul. Ks. Witolda 1 tel. 881 201 300
2) Wybierz rodzaj dostępu: całodniowy lub na określoną z góry liczbę godzin
3) Z naszej przestrzeni możesz korzystać cały tydzień od 11:00- 22:00/23:00
4) Możesz organizować u nas spotkania (max. pięć osób, dostęp należy wykupić dla każdego z uczestników)
5) Za usługę płacisz tego samego dnia po zakończeniu pracy

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE październik-listopad 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 03.12.2020
Aktualizacja: 03.12.2020