Zmiana terminu XV Forum Profit Hotel 2020 – oświadczenie organizatora BROG B2B

Wobec niezależnej od nas dynamicznej sytuacji epidemiologicznej i wprowadzeniem zakazu organizacji targów i konferencji w formule stacjonarnej, jesteśmy zmuszeni wydać poniższe oświadczenie, informując o zmianie terminu najważniejszego w Polsce spotkania branży w osobach hotelarzy, inwestorów, a także kupców i dostawców HoReCa. Za wszelkie niedogodności przepraszamy.

Warszawa, 30 listopada 2020 r.
BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k.
ul. Okopowa 47

OŚWIADCZENIE ORGANIZATORA BROG B2B

Jako organizator XV FORUM PROFIT HOTEL 2020, które miało odbyć się 14 grudnia 2020 r. w Crowne Plaza Warsaw – The Hub, informujemy, że w obliczu odpowiedzialności i w związku z zakazem organizowania targów i konferencji w formie stacjonarnej, nakładanymi ograniczeniami, informacjami związanymi z zagrożeniem spowodowanym przez epidemię koronawirusa COVID-19, jego wpływu i skutków dla zdrowia jesteśmy zmuszeni przełożyć jubileuszowe XV Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL 2020.

Nową datę wydarzenia podamy Państwu w najbliższym możliwym czasie. Zapewniamy, że konferencja zostanie zorganizowana, gdy tylko będzie to możliwe. Bacznie obserwujemy aktualną sytuację. Bezpieczeństwo i zdrowie naszych Uczestników jest absolutnie priorytetowe. Niezmiernie ważny jest dla nas również wymiar merytoryczny konferencji, ale kluczowy jest tu także walor biznesowy obejmujący indywidualne, osobiste spotkania kupców z dostawcami, czy kuluarowy networking, na który szczególnie liczą nie tylko nasi Dostawcy, ale również pozostali Uczestnicy wydarzenia.

Informujemy, iż wszelkie dotychczasowe ustalenia z naszymi Partnerami, warunki współpracy i uczestnictwa, czy przebieg wydarzenia pozostają bez zmian zachowując ważność.

Za wszelkie niedogodności wynikające z zaistniałej sytuacji z całą odpowiedzialnością uprzejmie przepraszamy. Liczymy na Państwa zrozumienie. Jesteśmy głęboko przekonani, że już wkrótce, w przyjaznej i spokojnej atmosferze, spotkamy się na najważniejszym w Polsce wydarzeniu skupiającym: hotelarzy, inwestorów oraz kupców i dostawców. Podobnie jak udało nam się spotkać we wrześniu br. na organizowanym także przez nasze wydawnictwo XVIII Food Business Forum 2020, które z ogromnym powodzeniem odbyło się 7 września br. w Sheraton Warsaw Hotel.

Rafał Madyński
prezes zarządu
BROG B2B

W przypadku jakichkolwiek pytań jesteśmy do Państwa pełnej dyspozycji. Zapraszamy do kontaktu: biuro@brogb2b.pl, tel. 664 463 083, (22) 290 66 11