Warszawska restauracja, zlokalizowana w Centrum Praskiem Koneser wznawia swoja działalność 22 maja o godz. 18:00. Czym zaskoczy odwiedzających?
Jedna z najpiękniejszych restauracji na świecie wyróżniona w konkursie The World Interiors News Awards powraca. W nowym, majowym menu znalazły się zarówno lubiane i doceniane przez gości steki, ośmiornica oraz słynne dodatki, jak i nowe dania. Biodrówka jagnięca z rabarbarem i kwiatami bzu, łosoś ze szparagami, polędwica z tuńczyka, foie smażona ze steków, ośmiornica z kimchi czy zupa rybna – to tylko kilka z propozycji. Na deser Zoni proponuje m.in lody i sorbety domowe.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – MARZEC 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.