Zoni ponownie otwarte dla gości

Udostępnij artykuł
Warszawska restauracja, zlokalizowana w Centrum Praskiem Koneser wznawia swoja działalność 22 maja o godz. 18:00. Czym zaskoczy odwiedzających?

Jedna z najpiękniejszych restauracji na świecie wyróżniona w konkursie The World Interiors News Awards powraca. W nowym, majowym menu znalazły się zarówno lubiane i doceniane przez gości steki, ośmiornica oraz słynne dodatki, jak i nowe dania. Biodrówka jagnięca z rabarbarem i kwiatami bzu, łosoś ze szparagami, polędwica z tuńczyka, foie smażona ze steków, ośmiornica z kimchi czy zupa rybna – to tylko kilka z propozycji. Na deser Zoni proponuje m.in lody i sorbety domowe.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – MARZEC 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

 

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 21.05.2020
Aktualizacja: 22.05.2020