Nowości Gastronomiczne – czasopismo restauratorów

Pizzaiolo Piotr Roszkowski okładka Nowości Gastronomiczne
Udostępnij artykuł

Zawsze i dla wszystkich BEZPŁATNY DOSTĘP do pełnego wydania każdego numeru. NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE, NOWOCZESNE I NIEZALEŻNE czasopismo restauratorów. NIEKWESTIONOWANY LIDER ZASIĘGU W GRUPIE poszukiwanych odbiorców. Nowości Gastronomiczne serdecznie zapraszają do współpracy dostawców – firmy, którym zależy przede wszystkim na precyzyjnym dotarciu z ofertą produktów lub usług do bezpośrednich odbiorców, którymi są: właściciele niezależni, inwestorzy, prezesi i dyrektorzy sieci, kupcy a także inni, wyłącznie decyzyjni przedstawiciele branży HoReCa w NAJSZERSZYM Z MOŻLIWYCH ZASIĘGÓW w Polsce.

Restauratorzy i dostawcy branży HoReCa

Nowości Gastronomiczne – czasopismo restauratorów to bez wątpienia najbardziej praktyczne, a także nowoczesne źródło rzetelnej wiedzy dla profesjonalistów branży. Dociera do właścicieli oraz osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych. Jest organizatorem z pewnością najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów, inwestorów, kupców oraz dostawców HoReCa – Forum Rynku Gastronomicznego FOOD BUSINESS FORUM z uroczystą Galą i dorocznymi nagrodami Food Business Awards.

Powstaje w firmie BROG B2B – media efektywnej komunikacji – u właściciela i wydawcy m.in. czasopism Świat Hoteli i Sweets & Coffee oraz newsowych portali branżowych Horecanet.pl, a także Petrolnet.pl oraz organizatora bezsprzecznie najważniejszych wydarzeń branżowych takich jak Food Business Forum, Forum Profit Hotel, Forum PetroTrend, a także Sweets & Coffee Forum.

BIURO REKLAMY BROG B2B
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
tel. +48 664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – wydania poprzednie
2019


NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – wydania poprzednie
2018