Najnowsze wydanie Nowości Gastronomicznych już dostępne!

Udostępnij artykuł
Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży. Dociera do właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych. Zawsze i dla wszystkich BEZPŁATNY DOSTĘP do pełnego wydania. Numer będzie dodatkowo dystrybuowany podczas XVII Food Business Forum 2019, które odbędzie się już 9 września w Warsaw Marriott Hotel.

Na okładce tego wydania Piotr Niemiec, prezes Gastromall Group, która w swoim portfolio posiada takiej marki jak Olimp, Deli Sandwich czy restaurację Isto.  W numerze również rozmowa z Marcinem Szworakiem, współwłaścicielem sieci Makarun, która planuje intensywny rozwój zagraniczny oraz wywiad z Justyną Kosmalą, współwłaścicielką Charlotte, która właśnie przygotowuje się do otwarcia kolejnego punktu w stolicy.

Marta Panfil spróbuje odpowiedzieć na pytanie czy relacje na Facebooku i Instagramie to złodziej czasu czy dźwignia handlu? Poruszamy temat projektu lokalu street food oraz ciągów wydawczych. Przedstawiciele Charlie Food & Friends, Makro oraz PamPam podzielą się swoimi przepisami z użyciem owoców i warzyw. W dziale szef kuchni również wywiad z Wojciechem Harapkiewiczem, który kieruje kuchnią restauracji Babinicz, zlokalizowanej w kompleksie Dworzysko. W sommelierze znajdziecie Państwo porady, jak dobierać wino do ostrych potraw.

Mamy nadzieję, że treści, które publikujemy w numerze zaciekawią Państwa i pomogą w codziennym zarządzaniu. Serdecznie zapraszamy do współpracy firmy, którym szczególnie zależy na precyzyjnym dotarciu z ofertą produktów lub usług do szerokiego grona właścicieli restauracji.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – SIERPIEŃ 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

Wydawcą jest BROG B2B – platforma mediów efektywnej komunikacji B2B – wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Biuro Reklamy:
Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

Redakcja:
Milena Kaszuba-Janus, redaktor naczelna
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.


Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 29.08.2019
Aktualizacja: 30.08.2019