Nowości Gastronomiczne w wersji interaktywnej już dostępne!

Udostępnij artykuł
Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży. Dociera do właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych. Zawsze i dla wszystkich BEZPŁATNY DOSTĘP do pełnego wydania.

23 października po raz kolejny wszyscy związani z gastronomią wstrzymali oddech. Właśnie wtedy dowiedzieliśmy się, że restauracje nie będą mogły funkcjonować w formie stacjonarnej co najmniej przez dwa tygodnie, jednak dziś wiemy, że pozostaną zamknięte co najmniej przez trzy miesiące. Ten rok na pewno na długo pozostanie w pamięci, nie tylko osób związanych z rynkiem HoReca. Wszyscy zdajemy sobie sprawę z tego, że będzie wyglądał zupełnie inaczej. Niestety nie spotkamy się w niezmienionym składzie.

To wydanie również jest wyjątkowe. Po raz kolejny na okładce nie znalazł się restaurator. Trudno byłoby sobie kogoś na niej wyobrazić, wiedząc, że lokale nadal pozostają zamknięte. W numerze pojawia się wiele inspiracji i porad, z których mam nadzieję Państwo skorzystacie.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE grudzień 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

Wiem, że potrzeba nam wszystkim zastrzyku pozytywnej energii i dodatkowych sił, by dalej walczyć o biznesy budowane latami. Rozumiem żal, strach, rozgoryczenie i niepewność o to, co przyniesie 2021 rok. Dlatego w tym miejscu chce podkreślić, że nasze łamy, zarówno Nowości Gastronomiczne, jak i portal Horecanet.pl pozostają do Państwa dyspozycji. Gdybyśmy tylko mogli w jakiś sposób pomóc wypromować nowe menu, kreatywne rozwiązanie czy akcję pomocy – zrobimy to z wielką przyjemnością. Na nadchodzący rok, sobie i Państwu życzę zdominowania mediów branżowych przez wiadomości o nowych otwarciach i inwestycjach, powrotów do ukochanych lokalizacji na ulubione dania, wytrwałości i determinacji. Jesteśmy z Wami!

Wydawcą jest BROG B2B – platforma mediów efektywnej komunikacji B2B – wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Biuro Reklamy
Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

Redakcja:
Milena Kaszuba-Janus, redaktor naczelna
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 18.12.2020
Aktualizacja: 21.12.2020