Syreni Śpiew Koneser otwiera się w nowej odsłonie

Przestrzeń lokalu została przystosowana zgodnie z nowymi normami bezpieczeństwa – większy ogród czy odpowiednia odległość między stolikami. Na ponownie zaproszonych gości czeka zmienione menu.

W nowej karcie dominują kolorowe, wiosenne pozycje, wśród których znajdują się też propozycje dla wegan i wegetarian. Dostępna jest też sezonowa wkładka, w której królują szparagi. W menu znalazł się także nowy dział: Fryty. Można wybrać wersję hiszpańską, włoską, francuską lub tzw. batatową.

W karcie znajdziemy m.in. raw spaghetti, pierś z kaczki, tatar wołowy, carpaccio z ośmiernicy, grzankę szefowej kuchni, wegańskie tiramisu, linguini z bobem czy pizzę biancę ze szparagami. Zadbano rónież o promocje. Poza ofertą lunchową, która obowiązuje od poniedziałku do piątku w godz. 12:00-17:00 jest opcja zamówienia pozycji Lunch Set Wege / Non Wege 15 zł + Lemoniada Klasyczna 4 zł oraz rabat 20 proc. na całą kartę menu.

Dodatkowo: druga i kolejna pozycja z konkretnego działu w wybrany dzień tygodnia -50 proc.: w poniedziałek Pasta day, we wtorek Green Day, środa to Meat Day, czwartek – Tapas day, piątek – Fries, sobota – Pizza Day, a niedziela Sea Day.

Na wynos dostępne jest całe menu, dostępne przez dedykowany panel na upmenu.pl, a dodatkowo codziennie każda druga i kolejna pizza – 50 proc. oraz każde drugie i kolejne fryty – 50 proc.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.