Kalendarz Makro z portretami szefów kuchni

Udostępnij artykuł
W ramach programu Polskie Skarby Kulinarne przygotowano limitowaną edycję na 2019 rok. Do udziału w projekcie sieć hurtowni zaprosiła czołowych przedstawicieli polskiej branży gastronomicznej. Szefowie kuchni wzięli udział w wyjątkowej sesji zdjęciowej.

W limitowanej edycji kalendarza ukazało się ponad 30 portretów polskich osobowości kulinarnych. Na humorystycznych, pozostających w konwencji kulinarnej zdjęciach pojawili się szefowie kuchni zaangażowani w program Polskie Skarby Kulinarne oraz ambasadorzy programu Kulinarne Zjednoczenie Polski.

– Poprzez wydanie kalendarza symbolicznie zamknęliśmy zeszłoroczną edycję Polskich Skarbów Kulinarnych i weszliśmy z naszym programem w kolejny rok – mówi Magdalena Figurna, menedżer ds. PR i Komunikacji Wewnętrznej w Makro Polska.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – GRUDZIEŃ 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

W sesji zdjęciowej udział wzięli: Cezary Powała – Studio kuchenne Makro Warszawa, Mateusz Ciołko – Perłowa, Marcin Czekalewski – Oranżeria Hotel Rzeszów, Przemysław Błaszczyk – Novo, Wojciech Harapkiewicz – Babinicz, Ireneusz Koniuszek – Restauracja Refektarz – Zamek Ryn, Michał Arciszewski – Prowincja, Łukasz Cichy – Biała Róża, Jarosław Sak – Trybunalska City Pub, Małgorzata Marchewka – Restauracja Folk Gospoda, Robert Żmuda – Gościnna Chata, Iwona Niemczewska – Z Drugiej Strony Lustra, Jarosław Walczyk – Pink Lobster, Mirosław Król – Fusion of Taste, Michał Szcześniak – Dom Wódki Elixir, Michał Bałazy – Cafe Bambus, Sławomir Saguła – Kiyrnicka by Saguła – Rezydencja Gubałówka, Mariusz Bizub – Restauracja Zakopiańska, Maciej Nowicki – Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie, Janusz Fic – Dwór Sieraków, Piotr Kaciuba – Zamek Dubiecko, Marcin Nieznaj – Hampton by Hilton, Michał Markowicz – Resort Odyssey Kielce, Paweł Panek – Piwnica Wolnica, Michał Grzywacz – Studio kuchenne MAKRO Warszawa, Jakub Reszka – ORZO Poznań, Weronika Marcinkiewicz – Stara Kuchnia, Tomasz Tarka – Hotel Wieniawski, Paweł Serafin – Akademia Inspiracji Makro , Roman Gerasik – Schronisko Smaków Magdy Gessler, Wojciech Pasikowski – Czerwony Wieprz.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 15.01.2019
Aktualizacja: 15.01.2019